Αλκιβιάδου 131, Πειραιάς, 18532  210 4100133

Προετοιμάζουμε συστηματικά και με επάρκεια τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την απαιτητική δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Προσφέρουμε στους υποψηφίους τα γνωστικά εκείνα εφόδια που θα τους οδηγήσουν με σιγουριά στην εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.

Στο φροντιστήριό μας λειτουργούν ολιγομελή τμήματα άριστων μαθητών με στόχο την εισαγωγή τους σε υψηλόβαθμες σχολές τα οποία συγκροτούνται με βάση τις επιδόσεις τους στα διαγνωστικά κριτήρια πριν την έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου.

Ο μέγιστος αριθμός μαθητών στο τμήμα είναι αυστηρά 5, ενώ σε περίπτωση που κάποιο τμήμα είναι ιδιαίτερα ολιγομελές με 1 ή 2 μαθητές τότε εφαρμόζεται ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα με μικρότερο αριθμό διδακτικών ωρών.

Το σχήμα αυτό των ολιγομελών τμημάτων επιτρέπει στους μαθητές, οι οποίοι διαθέτουν ήδη ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που έχουν ήδη αναπτύξει, να εμβαθύνουν σε σημαντικές έννοιες και μεθοδολογίες και να καταπιαστούν με θέματα και ασκήσεις προχωρημένου επιπέδου και αυξημένης δυσκολίας.